Nederlands Oefeningen #1

Dag Amy,

Ik hoop dat alles gaat prima met jou! Ik ben jarig zaterdag. Ik zal 87 jaar worden en ik heb om zin met jij, mijn oudste vriendin samen vieren. Er is een spannende film die heet “Captain Marvel”. Het gaat over een duurf vrouw, wie heeft ontdekt een grote geheim en heeft die mensen in ons planet beschermd.

We kunnen naar de bioscoop gaan de middag om de eerste voostelling kijken. Als je kan niet meer lopen, zal Ik je naar je huis rond om 3 uur halen. Daarna, we kunnen in een goede restaurant eten. Ik wil graag afrikaans gerecheten proberen, als weet ik niet hoe lang zal ik meer leven! Ik zal je bellen als ik vertrek bij mij.

Laat me weten of je het kun maken. Tot straks!

Correcties

  • Ik word 87 jaar en ik heb zin om met jou samen te vieren.
  • Het gaat over een duurf vrouw, wie heeft ontdekt een grote geheim.
  • Een dappere vrouw, die heeft een grote geheim ontdekt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *