Les 28 TV

Mijn texte

Ik houd van een belgische progromma die heet VRT meest. Ik vind dat de belgische tv veel aandacht besteedt aan de onderwerpen die ik leuk vind. Ik kijk graag de kinderen programma’s omdat zijn simpel zijn en ik meestal besgrijpen kan. Er is voldoende aandacht voor de buiternlanders in Belgie. Er zijn altijd de ondertitels. Ik denk dat de makers van de programma’s kan verschillende sort onderwerpen. Maar zij kunnen ook meer buitenlandse programma’s dan in engels hebben.

Correctie

Ik houd van een belgische progromma die VRT heet. Ik vind dat de belgische tv veel aandacht besteedt aan de onderwerpen die ik leuk vind. Ik kijk graag naar de kinderprogramma’s omdat ze simpel zijn en ik meest uitspraaken begrijpen kan. Er is voldoende aandacht voor de buiternlanders in Belgie. Er zijn altijd de ondertitels. Ik denk dat de makers van de programma’s verschillende soorten onderwerpen kunnen kiezen. Maar ze kunnen ook meer buitenlandse programma’s (bahalve in het Engels) toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *