Droombaan & Geen Droombaan

Mijn droombaan is om een succesvolle ondernemer te worden omdat ik mijn ei erin kwijt kan. Mijn doel is om een het merk: van “gemaakt uit in Shanghai” op te zetten. Ik heb er zin in om mensen te  laten weten dat Chinese producten van uitstekende kwaliteit kunnen zijn en dat die ook innovatief kunnen zijn. 

Ik wil graag een kleine deel van de rijkdom van de Chinese cultuur naar de wereld brengen. Door bijvoorbeeld leren materialen en het Chinese schoonschrift te vermengen, kan ik nieuwe ontwerpen maken.

Ik zie me daarentegen niet zitten in een kantoor om voortdurende reclames sturen naar mensen. Dat ligt mij niet zo goed. Vroeger deed ik veel redactiewerk van (de) reclames die naar een bepaald  publiek werden gestuurd. Maar ik vind het doel oppervlakkig en daarom hield ik het voor gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *