Verslag van Aflevering Krentenbaard – Floor

Link to the episode

http://bit.ly/31fGzY6

Floor bezoekt Margreet om haar het huiswerk te geven. Maar was niet let naar haar huis binnen komen, want Margreet heeft Krentenbaard. Tijdens het avondeten, ze naar haar familie vertelt de ziekte die vreemd voor haar is. Als Irma legt de mogelijke voorzaken van Krentenbaard, Floor herinnert de dag waar Margreet met Gerrit speeld.

Floor is nieuwgieerg en weer naar Margreet gegaan. Maar ze vindt that Margreet ervan lekker geniet als ze Krentenbaard krijgt. Dus besluit ze ook het krijgen om thuis te blijven in plaats van naar school te gaan. Ze zoeke Gerrit op en Krentenbaard in staat heeft. Jammer genoeg Irma weet wat Floor wilt, tenslotte laat ze nog Floor naar school gaan.

Correction

Floor bezoekt Margreet om haar het huiswerk te geven. Maar ze mocht niet binnenkomen, want Margreet heeft Krentenbaard. Tijdens het avondeten, vertelt ze aan haar familie die ze niet kent. Als Irma de oorzaken uitleget, herinnert Floor zich de dag waarop Margreet met Gerrit speeld.

Floor is nieuwsgierig en weer naar Margreet gegaan. Maar ze vindt that Margreet er lekker van geniet omdat ze flink verwend wordt. Dus besluit ze ook het krijgenzodat ze thuis kan blijven in plaats van naar school te gaan. Ze zoeke Gerrit op en knuffelt hem om er zeker van te zijn dat ze ook Krentebaard krijgt.. Jammer genoeg Irma weet wat Floor wilt, en laat haar gewoon naar school gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *